Green Serendipity

Ja, ik onderschrijf het Grondstoffenakkoord.

En wil graag betrokken zijn bij de volgende transitieagenda(’s):

Biomassa en voedsel
Kunststoffen
Maakindustrie
Bouw
Consumptiegoederen

Ambitie en inzet voor de totstandkoming en de uitvoering van deze transitieagenda(’s):

Ketenregie Bioplastics en Biobased verpakkingen:
Hoe kunnen we ervoor zorgen dat onze producten en verpakkingen gaan passen bij een toekomst die gebaseerd is op de biobased en circulaire economie. Green Serendipity richt zich op het versnellen van deze transitie met de focus op bioplastics en biobased verpakkingen. Hierbij wordt gekeken naar de gehele keten: van gewas tot end-of-life, maar eigenlijk van grondstof-tot-grondstof. We zetten daarvoor zelf innovatieve projecten op maar voeren ook projecten uit in opdracht en/of samenwerking.

Bioplastics worden al toegepast in de verpakkingsindustrie, land- en tuinbouw, de medische wereld, consumentenelektronica en in de automotive industrie. Wij kennen de gehele keten, weten de weg en adviseren bedrijven en overheid bij het maken van de juiste keuzes.

Wat draagt u concreet bij aan het akkoord op het gebied van kennis en diensten?

Green Serendipity is niet alleen een consultancy voor ketenregie rondom Bioplastics en Biobased Verpakken maar ook een bureau wat zorgt voor impact door het opzetten van concrete projecten rondom de thema’s bioplastics en biobased verpakken. Drijvende kracht achter Green Serendipity is Caroli Buitenhuis, ketenregisseur en opgeleid tot verpakkingskundige (lid VnV). Caroli is inzetbaar als consultant, kennisexpert, matchmaker en als brainstormer of innovatieve conceptbedenker rondom bioplastics, biobased verpakkingen en projecten die bijdragen aan het versnellen van de biobased en circulaire economie. Daarnaast geeft zij presentaties, workshops en gastcolleges, stelt zij inhoudelijk conferenties samen of organiseert zij in opdracht bijeenkomsten rondom de thema’s bioplastics en biobased verpakken. Daar waar nodig wordt er doelgericht samengewerkt met een internationaal team en netwerk van kennisexperts en bedrijven.

Het vizier van Green Serendipity is altijd gericht op het maken van de beste keuze voor milieu en/of maatschappij.

Caroli Buitenhuis, Green Serendipity